Ve işte BAŞLADIK :)

Kurumumuz tarafından hazırlanarak Valilik onayı sonucu resmen hayata geçirilen "Denizyıldızı Projesi" ilk kez İncirliova Dereağzı İlkokulu velilerine uygulandı. Projenin amacı; belki de insanlık tarihinin en zor anne-babalığını yapan günümüz ebeveynlerine, çocukları ile yaşadıkları problemler karşısında kendi anne babalarından gördükleri eski yöntemlerden ziyade,  günümüz kuşağının ihtiyaçlarına özgü alternatif çözüm önerileri sunarak onları desteklemek, etkili rol model olmalarına katkı sağlamak, farkındalık oluşturmak.

Proje Koordinatörü İlker MAVİ tarafından yürütülen projede ilk durak İncirliova Dereağzı İlkokulu idi. Projemizi, kendi okulundaki velileri ile buluşturmada son derece istekli ve gayretli olan Okul Müdürü sayın Kudret KARTAL'a ve çocukları için zaman ayırıp gelen değerli velilerine yürekten teşekkür ederiz. Dereağzı İlkokulunda Denizyıldızlarını hepberaber deniz ile buluşturduk, yüreğinize sağlık..

Projeye katılan okullara katılım sertifikası veriliyor ve çerçevetilerek okul girişine asılıyor. Projenin geri dönütleri son derece olumlu ve mutluluk verici.

15-03-2022NOT: Velilerine yönelik olarak bu seminer çalışmasının okullarında yapılmasını isteyen okul idareleri kurumumuz ile iletişime geçebilirler. Bu proje ile yüreklere dokunmamıza vesile olabilirsiniz, siz isteyin yeter :)

04-11-202104-11-202104-11-202104-11-202104-11-202104-11-2021

Yayın: 05.11.2021 - Güncelleme: 05.01.2024 00:10 - Görüntülenme: 1424