Etiket Sonuçları: Aile Eğitimi

Denizyıldızı Projemiz sayesinde öğrenci velilerimizle güzel paylaşımlarda bulunma, farkındalık oluşturma yolculuğumuz devam ediyor. Aydın'ın önde gelen okullarından Ekrem Çiftçi İlkokulu velileri ile bir araya gelmenin, onların yüreklerine dokunmanın mutluluğunu yaşadık. Okul Rehberlik Servisindeki meslektaşlarımız zaten okulda rehberlik anlamında birbirinden güzel pekçok çalışmaya imza atıyor ve atmaya da devam ediyorlar. Farklı bir ses olsun diyerek projemize verdikleri destekten dolayı başta Okul Müdürü sayın Mehmet ÖZTÜRK olmak üzere tüm idari ekibe, Rehberlik Servisindeki meslektaşlarımıza ve Okul Aile Birliğine çok teşekkür ederiz.

Ama burada en büyük teşekkürü ve alkışı, çocukları için zaman ayırıp okula koşup gelen Ekrem Çiftçi İlkokulu velileri hak ediyor. Güzel sinerjilerinden ve desteklerinden dolayı hepsinin yüreğine sağlık.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ilk dönemini bugün verilen karnelerle sonlandırıyoruz. Projemiz adına oldukça verimli bir dönem oldu. İlk dönemin son seminer çalışmasını Armutlu İlkokulunda gerçekleştirdik. 22 öğrencisi olan küçük bir köy okulu Armutlu. Önceden beri veli eğitimlerine verdiği önem ve desteği bildiğimiz Armutlu İlkokulu müdürü sayın Osman BEYOĞLU hocamıza Projemize gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Armutlu İlkokulu velilerinin ilgisi ve güzel paylaşımları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yüreğine sağlık Armutlu..

Malum Zeytin zamanı, daha çok velimizin yüreğine dokunabilmek için fedakarlık edip gece buluşması planladık. Sıfırın altında -2 derece gibi soğuk gece ayazında yaptığımız fedakarlığı boşa çıkarmayıp salonu dolduran Köşk Kıran İlkokulu velilerinin hepsinin yüreğine sağlık. Birleştirilmiş sınıflı, anasınıfı ile birlikte sadece 3 öğretmeni olan bu şirin okulda, böylesine enerjik bir veli topluluğu ile karşılanmak, zamanın nasıl geçtiğini unutturdu bize.

Karı-koca öğretmen olan ve projemiz için büyük emek ve fedakarlık gösterip bizleri ziyadesiyle mutlu eden Köşk Kıran İlkokulu müdürü sayın Emre TÜTÜNCÜ ve eşi sınıf öğretmeni Canangül TÜTÜNCÜ 'ye, Okul Aile Birliğine ve kocaman yürekli Kıran ailesine gönülden teşekkürler. Harikaydınız :)

Sadece 18 öğrencisi ile okulun hem idareciliğini hem de öğretmenliğini tek başına yürüten Müdür yetkili öğretmen sayın Fatma PEKAYDIN hocamızın daveti ile Çine Çaltı İlkokulundaydık. Velilerin vicdanlarında farkındalık oluşturma, hatalı davranışları terketme yolculuğunda bizleri yalnız bırakmayan Çaltı İlkokulu velilerine teşekkür ediyoruz.

Kurumumuz tarafından hazırlanarak Valilik onayı sonucu resmen hayata geçirilen "Denizyıldızı Projesi" ilk kez İncirliova Dereağzı İlkokulu velilerine uygulandı. Projenin amacı; belki de insanlık tarihinin en zor anne-babalığını yapan günümüz ebeveynlerine, çocukları ile yaşadıkları problemler karşısında kendi anne babalarından gördükleri eski yöntemlerden ziyade,  günümüz kuşağının ihtiyaçlarına özgü alternatif çözüm önerileri sunarak onları desteklemek, etkili rol model olmalarına katkı sağlamak, farkındalık oluşturmak.

Proje Koordinatörü İlker MAVİ tarafından yürütülen projede ilk durak İncirliova Dereağzı İlkokulu idi. Projemizi, kendi okulundaki velileri ile buluşturmada son derece istekli ve gayretli olan Okul Müdürü sayın Kudret KARTAL'a ve çocukları için zaman ayırıp gelen değerli velilerine yürekten teşekkür ederiz. Dereağzı İlkokulunda Denizyıldızlarını hepberaber deniz ile buluşturduk, yüreğinize sağlık..

Projeye katılan okullara katılım sertifikası veriliyor ve çerçevetilerek okul girişine asılıyor. Projenin geri dönütleri son derece olumlu ve mutluluk verici.