Özel Aydın Doğa Kolejindeydik

Bölgemizdeki özel okullarda görev yapan meslektaşlarımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız planlama sonrası Özel okul rehberlik servisi ziyaretlerimize başladık. İlk durağımız Özel Aydın Doğa İlkokuluÖzel Aydın Doğa Ortaokulu ve Özel Aydın Doğa Anadolu Lisesi oldu.

Rehberlik Araştırma Merkezi olarak her daim resmi-özel gözetmeksizin yanlarında olduğumuzu hissettirme yolculumuz yeni duraklarla devam edecek. Sizleri dinlemek, planlama süreçlerinde beklentilerinizi almak, önemli ve değerli olduğunuzu hissettirmek temel gayemiz. Sıcak ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı Rehberlik servisindeki meslektaşlarımız Ece OKYAY, Ezgi ÇOLAK, Emine GÖZMENER, Burcu AYTAR ‘a ve Doğa ailesine teşekkür ederiz.

17-04-202417-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 10:06 - Görüntülenme: 180