Etiket Sonuçları: Çine Akçaova İlkokulu

Çine Akçaova İlkokulunca yürütülen Harezmi Eğitim Modeli uygulaması etkinlikleri kapsamında 3. ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik “Akran Zorbalığı”üzerine paylaşımlarda bulunduk. Öğrencilerin yanısıra Veli boyutunda da konu ile ilgili farkındalık oluşturmak için velilere yönelik seminer gerçekleştirdik.

Bu güzel paylaşımlara ev sahipliği yapan Çine Akçaova İlkokulu idaresi ve öğretmenlerine yürekten teşekkür ediyoruz.

Yine çok keyifli, çok verimli, sinerji yüklü bir paylaşıma imza attık. Denizyıldızı projesi ile Çine Akçaova İlkokulu velilerinin yüreklerine dokunmaya çalıştık. Harika bir kalabalık, coşkulu bir veli grubu. Onların bu enerjisi karşısında hayran olmamak elde değil. Teşekkürler Akçaova.

Büyük bir teşekkürü de projemizi velilerine ulaştırmaya vesile olan okul idaresine borçluyuz. Bizleri çok iyi bir şekilde ağırlayan, misafirperverliğiyle ziyadesiyle mutlu eden Çine Akçaova İlkokulu müdürü sayın Halil ODABAŞI ve müdür yardımcısı sayın Murat TOPDEMİR ‘e çok teşekkür ediyoruz. Akçaova ailesi gerçekten sinerjisiyle bizleri büyüledi. Harikasınız..