Etiket Sonuçları: Zübeyde Hanım İlkokulu

Eyl

Öğrenci, öğretmen, okul personeli, veli, çevre arasındaki diyalogları geliştirici, birliktelik ruhunu arttırıcı, farkındalık uyandırarak çevresinde fark yaratabilecek rehberlik alanındaki güzel örnekleri destekliyoruz.

İlk başta sadece İlimizdeki güzel örnekler ile başladığımız paylaşım yolculuğunu, diğer illerdeki güzel uygulamaların da sitemizde yayınlanması noktasında sizlerden gelen istek üzerine, TÜM TÜRKİYE OLARAK GENİŞLETTİK.

"Güzel" dedirten şeylerin yüreklere dokunabilen şeyler olduğunun farkındayız. Sitemiz aracılığıyla Güzel dokunuşlarınızı daha geniş kitlelere ulaştırmak niyetindeyiz. Bu amaçla sitemizde "Güzel Örnekler" köşesini faaliyete geçirdik. Sizlerden gelecek bu güzel örnekleri bekliyoruz.

Haydi o zaman, güzellikler arasındaki yolculuğumuz başlasın.