Etiket Sonuçları: Aslı Altunkuş

Bölgemizdeki özel okullarda görev yapan meslektaşlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Yanlarında olduğumuzu hissettirmek, beklentilerini almak, işbirliğini güçlendirme amaçlı ziyaretlerimizde yeni okullarımızla bir araya geldik.

Özel Aydın Yüksek Teknoloji Koleji MTAL

Özel Başak Anaokulu

Özel Başak İlkokulu

Özel Başak Ortaokulu

Özel Başak Anadolu Lisesi

Özel Kayabaşı Anadolu Lisesi

Özel Bilgin Çocuklar Anaokulu

Özel Aydın Rehber Ortaokulu

Özel Oktaylar Ortaokulu

Özel Oktaylar Anadolu Lisesi

Özel Aydın Efe Lider İlkokulu

Özel Aydın Efe Lider Ortaokulu

Bizlere bu ziyaretlerde ziyadesiyle güzel ev sahipliği yapan okul idarecilerimize ve meslektaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz.

Efeler Umurlu Ortaköy İlkokulu öğrencilerine ve velilerine yönelik “Mahremiyet Eğitimi” üzerine bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir. Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Aslı ALTUNKUŞ tarafından yürütülen çalışma ile birleştirilmiş köy okulumuzda konu ile ilgili önleyici müdahale hizmeti sunulmuştur. Misafirperliklerinden dolayı Umurlu Ortaköy İlkokulu ailesine teşekkür ederiz.

Çine Akçaova İlkokulunca yürütülen Harezmi Eğitim Modeli uygulaması etkinlikleri kapsamında 3. ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik “Akran Zorbalığı”üzerine paylaşımlarda bulunduk. Öğrencilerin yanısıra Veli boyutunda da konu ile ilgili farkındalık oluşturmak için velilere yönelik seminer gerçekleştirdik.

Bu güzel paylaşımlara ev sahipliği yapan Çine Akçaova İlkokulu idaresi ve öğretmenlerine yürekten teşekkür ediyoruz.

Efeler Yeniköy İlkokulu/Ortaokulu öğretmenlerine yönelik Okul Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale hizmetleri konusunda eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir. Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü Psikolojik Danışmanı Aslı ALTUNKUŞ tarafından gerçekleştirilen eğitim ile bu süreçte okul idaresi ve öğretmenlerin tüm soruları yanıt bulmuştur.

Keyifli ve verimli geçen Rehberlik Servisi ziyaretlerimizde birinci dönemi tamamladık. İkinci dönemde kaldığımız yerden devam edeceğiz. RAM olarak sahadaki dostlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek, Okul-Ram işbirliğini güçlendirmek ve birlikte güzel paylaşımlara imza atma yolculuğu bu.

Birinci dönemi tamamlarken son duraklarımız;

Güzelhisar İlkokulu,

Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu,

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu,

Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu,

Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu,

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu,

Atatürk Özel Eğitim Meslek Okulu,

Efeler Ortaokulu,

Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu oldu.

İkinci dönem yeni duraklarla ziyaretlerimiz devam edecek.

Okul Rehberlik Servisi ziyaretlerimiz oldukça verimli ve keyifli geçiyor. RAM olarak sahadaki dostlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek, Okul-Ram işbirliğini güçlendirmek ve birlikte güzel paylaşımlara imza atma yolculuğu bu.

Ziyaretlerimizde şimdiki duraklarımız;

Adnan Menderes Ortaokulu,

Efeler Mesleki Eğitim Merkezi,

Efeler Anadolu Lisesi,

Seyda Kayhan Anaokulu,

Yeniköy İlkokulu/Ortaokulu,

Yedieylül İlkokulu,

Yunus Emre İlkokulu oldu.

Yeni duraklarla ziyaretlerimiz devam edecek, geliyoruz :)

Okul Rehberlik Servisi ziyaretlerimiz oldukça verimli ve keyifli geçiyor. RAM olarak sahadaki dostlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek, okul-ram işbirliğini güçlendirmek ve birlikte güzel paylaşımlara imza atma yolculuğumuzun geri dönütleri çok güzel. Bu bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor.

Ziyaretlerimizde şimdiki duraklarımız;

Atatürk Anadolu Lisesi,

Mimar Sinan Anaokulu,

Hacı Celal Oto İlkokulu,