Etiket Sonuçları: ADÜ

Kurumumuz Fizyoterapisti Orhan KIVRAK tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik online bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Son iki yıldır Rehberlik ve Araştırma Merkezi kadrosunda yer alan Fizyoterapistlerin görev tanımları, multidisipliner çalışma prensipleri, bedensel yetersizliğe sahip bireylerin eğitsel tanılama süreçleri, destek eğitim programlarının planlanması gibi konularda son sınıf öğrencilerine bilgi verilmiş olup ADÜ ile benzer paylaşımlara devam edilmektedir.

Söz konusu çalışmaya verdiği destekten dolayı değerli Fizyoterapistimiz Orhan KIVRAK' a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Aydın Atatürk Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Ali KOCABAĞ ve stajyerleri olan genç meslektaşlarımızı kurumumuzda ağırlamaktan mutlu olduk.

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı değerli meslektaşımız Adil KIRT ile Zübeyde Hanım İlkokulu Psikolojik Danışmanı Raile SAYAR hocalarımızı ve stajyerleri olan genç meslektaşlarımızı kurumumuzda ağırladık.

Okul-Ram işbirliğine önem verdiğimiz şu dönemde değerli dostlarla RAM ortamında bir araya gelmek, paylaşımlarda bulunmak bizler için çok değerli.

Cumhuriyet Lisesindeki dostlarımız Psikolojik Danışman Nuray hocam ile Derya hocamın stajyerlerinin yanısıra, Gazipaşa İlkokulu Psikolojik Danışmanı Saadet hocamızın stajyerlerini ağırladık. Çiçeği burnunda meslektaş adaylarımız ile yine keyifli paylaşımlara imza attık.

Eyl

Çalışma bölgemiz içerisinde yer alan ve bu çalışmaya katılmakta istekli psikolojik danışman arkadaşlarla Akran Arabuluculuğu atölye çalışması gerçekleştirildi. ADÜ PDR Öğretim Üyesi Doç.Dr. Nermin KORUKLU ve Yrd.Doç.Dr. Serdar SAĞKAL ´ın katılımı ile keyifli bir workshop çalışması gerçekleştirildi. Sunumu indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.