Hacı Kadriye Arslan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

0(256) 226 18 69
FATİH MAH. 1135 SK. REHBERLIK ARAŞTIRMA MERKEZI BLOK NO: 1 EFELER / AYDIN
Vizyon
Rehberlik ve psikolojik danışma ve özel eğitim hizmetleri aracılığı ile Milli Eğitim Sistemimizin temel ilke ve amaçlarına uygun olarak yürütülmekte olan eğitim-öğretim çalışmalarını destekleyerek; karakterli ve kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirilmesinde yetkinliği paydaşlarınca kabul edilen, kaliteli, güvenilir, tercih edilen, lider bir kurum olmaktır.
Misyon
BİZ, bireylerin kişisel ve eğitimsel ihtiyaçlarını ön plana alarak, en ideal bilimsel ilke, yöntem ve teknikleri kullanmak suretiyle koruyucu ve önleyici ruh sağlığı hizmetleri ve/veya özel eğitim hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayarak mutlu ve üretken bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.
Öğretim Şekli :
08:30 - 12:30 13:30 - 17:30
MERKEZ
MERKEZ (Efeler/AYDIN)
Merkezde, Fatih Mahallesinde
Bilimsel Etkinlikler
"Salgın Sürecinin Öğrencilerin Fiziksel, Davranışsal ve Psikolojik Gelişimleri Üzerine Etkileri" konulu Araştırma
Proje Çalışmaları
"Denizyıldızı Projesi", "Oyunum Geleceğim Projesi", "Anne Ben Büyüyorum Projesi", "Meyametre Projesi", "Mutlu Okul Projesi"
aydinram009@gmail.com